Aarrearkun toiminta

Kirpputori Aarrearkku on toiminut samassa paikassa vuodesta 1997 ja on tuttu suurimmalle osalle Kotkalaisista. Omistajanmuutoksen myötä toiminta ja sisätilat ovat kokeneet suuren uudistuksen.

Vuokraamme kirpputoripöytiä asiakkaille uudistetussa raikkaassa ja valoisassa tilassa.

Kirpputori Aarrearkku on Kotkansaaren ainoa itsepalvelukirpputori.

Kirpputori Aarrearkun uudistuksen aloittamisesta on kulunut lähes vuosi ja paljon olemme jo saaneet aikaan. Meillä on tavoitteena olla Kotkan monipuolisin ja parhaiten palveleva kirpputori. Olemme kehittäneet palveluja vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Itsepalvelu kirpputoripöytämme on optimoitu myyjän ja ostajan tarpeita ajatellen. Jokaisessa kirpputoripöydässä on iso rekkitanko vaatteille ja muille tavaroille. Kassan läheisyydessä sijaitsevat lukolliset vitriinit ovat myyjien käytössä ilman erillistä korvausta. Pöytävuokralaisella on myös mahdollisuus tuoda huonekaluja ja muita isompia tavaroita myyntiin provisiolla huonekaluosastolle. 50/50 palvelussa riittää kun asiakas tuo tavarat meille ja me hoidamme loput. Uusimpana palveluna vuoraamme hyllytilaa lukollisesta vitriinistä arvoeineiden myytiin.


Tiloissamme on kierrätyspiste johon pöytävuokralaiset voivat jättää myymättä jääneitä tuotteita.


Teemme hyväntekeväisyyttä tukemalla Pelastakaan Lapset ry:n (pöytä nro 49) ja Kotkan Eläinsuojeluyhdistyksen (pöytä nro 17) toimintaa. Ostamalla näistä pöydistä olet mukana auttamassa järjestöjen toimintaa.


Olemme panostaneet myös näpistyksen estoon. Tiloissamme 21 kpl tallentavia turvakameroita sekä toimiva hälytinporttijärjestelmä suojaamaan asiakkaiden tuotteita.


 

Voit tuoda huonekalut ja muut isot esineet provisiomyyntiin, ota yhteyttä ja neuvottele!


Hei!

Olen Belgianpaimenkoira Vippe. Työskentelen Kirpputori Aarrearkussa. Minua ei tarvitse pelätä, olen kiltti ja hyvin koulutettu. Pysyttelen tiskin takana jos ei minulle erikseen lupaa anneta tulla tervehtimään.


Autamme eläimiä

Kirpputori Aarrearkku tukee Kotkan Eläinsuojeluyhdistys ry:n toimintaa.

Ostamalla tuotteita pöydästä nro 17 tuet hädässä olevia eläimiä.

Kotkan Eläinsuojeluyhdistys ryAutamme lapsia

Kirpputori Aarrearkku mukana tukemassa Pelastakaa Lapset ry:n toimintaa.
 Ostamalla tuotteita pöydästä 49 olet mukana auttamassa.

Pelastakaa Lapset ry Kotka