Kirpputoripöydän vuokraaminen on helppoa!

Soita, tule käymään, laita sähköpostia tai viestiä Facebookin kautta niin etsimme sinulle sopivan pöydän. Puhelinnumero kassalle on 044 781 8587,  tästä numerosta saat hoidettua kaikki pöytiin liittyvät asiat.

Meillä saat jatkaa pöydän pitämistä niin kauan kuin haluat, joten pöytiä annetaan vuokralle sitä mukaa kun niitä tyhjenee. Toisinaan palveluissa saattaa olla ruuhkaa, silloin otamme yhteystietosi talteen ja ilmoitamme kun sinulle sopiva pöytä vapautuu.

Et tarvitse hinnoitteluun tietokonetta etkä puhelinta, meillä hinnoittelu tehdään lapuille joissa tulee olla tiedot: pöydän numero, tuotteen nimi sekä hinta. Laput voit tehdä itse, hakea kirpparilta tai tulostaa itse! Lappujen kiinnitys esim. maalarinteipillä ja hakaneuloilla.

Alla lyhyet kuvaukset pöytäpalveluistamme sekä tulostettavat hintalaput .pdf -muodossa. Pöytäkartasta näet pöytäjärjestyksen.

PÖYTÄVUOKRA

Pöydän vuokra on 25€ /7myyntipäivää.
 
Tämä sisältää pöydän ja rekin, tarvittaessa hälyttimiä, 100kpl hintalappuja.
Emme ota provisiota pöydistä myydyistä tuotteista.
Vitriinien käytöstä veloitamme 30% provision ja palvelupöydissä provisio on 50%

Rekitön pöytä (rajoitetusti)vuokra on 20€ /7 vuorokautta
hälyttimet, hintalaput

Soita 044 781 8587 ja kysy lisää!


Hintalaput.pdf

KIRPPARIPÖYDÄT

Kirpputoripöytämme leveys on n. 140cm ja siinä on useampi hylly (vaihtelee pöydittäin). Pöytään kuuluu lisäksi rekki jonka leveys vaihtelee 90 cm- n.140 cm.

Pöytään mahtuu yllättävän paljon tavaraa ja kaiken saa hyvin esille. Henkarit kuuluvat palveluun. Pöytään voi halutessaan laittaa "mainoksen" oman pöydän sisällöstä, esim. vaatteiden koot tms. Rekittömät pöydät sijaitsevat kassan läheisyydessä ja ne ovat hiukan normaalipöytiä pienemmät.


Joissain pöydissä rekki on mahdollista muuttaa hyllytilaksi.