Meillä nyt myös 50/50 palvelu asiakkaille.

Tuo tavarasi meille, hinnoittelemme, pidämme pöydän siistinä ja myymme ne puolestasi.

50/50 Palvelussa Kirpputori Aarrearkku hinnoitelee ja myy asiakkaan hyväkuntoisia ja siistejä kodin tavaroita ja vaatteita.

Aloitusmaksu 50/50 pavelupöydällä on 20€, joka pitää sisällään tavaroiden lajittelun, hinnoittelun, ilmaisen paikan, hintalaput, esille laittamisen ja paikan järjestämisen ja ylläpidon. Seuraavilta 2 viikon jaksoilta peritään aina 10 euron uusi aloitusmaksu.

Laitamme tarvittaessa arvotavaroihin varashälyttimet ja/tai sijoitamme ne vitriiniin.Myyntijakson pituus on 14 päivää, jonka jälkeen myyntiä voidaan jatkaa sopimuksen mukaan kahden viikon jaksoissa.

Luovuttaessaan myyntiin tarkoitetut tavarat Kirpputori Aarrearkulle siirtyy samalla tavaroiden hallintaoikeus. Kirpputori Aarrearkulla on oikeus valikoida myyntiin tulevat tavarat ja hinnoitella ne sopivaksi katsomallaan hinnalla.

Paikanvaraaja noutaa myymättä jääneet tavarat pois myyntijakson päätyttyä. Asiakkaan suostumuksella voidaan tavarat laittaa -50% alennukseen myyntijakson loppuajaksi. Jos asiakas ei tahdo loppuja tavaroitaan, ne jäävät Kirpputori Aarrearkun omaisuudeksi ilman erillistä korvausta.

Kirpputori Aarrearkku ei vastaa myyntiin jätettyjen tuotteiden katoamisesta tai särkymisestä. Myyntituotot jaetaan paikanvaraajan ja Kirpputori Aarrearkun kesken tasan siten että kumpikin osapuoli saa puolet (50%) tuotosta. Kirpputori Aarrearkun osuus sisältää arvonlisäveron.

Asiakas saa myydä käytettyä ja uutta tavaraa Suomen lakien mukaan. Uuden tavaran arvonlisäveron osuudesta asiakas vastaa itse.

HUOM! Tiloissamme on kameravalvonta ja turvaportit.

Välillä 50/50 -palvelu ruuhkautuu ja silloin aloitus tapahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä.


Yhteystiedot
www.kirpputoriaarrearkku.fi
Facebook: Kirpputori Aarrearkku
sähköposti: info@kirpputoriaarrearkku.fi
Puhelin: 045 111 6114